MENU
Usein kysyttyä hääkuvauksesta

Kuinka luonnehtisit kuvaustyyliäsi?

Tyylini kuvata häissä on dokumentaarinen; eniten rakastan ei-liikaa-poseerattuja, luonnollisia kuvia, joista välittyvät aidot tunteet ja hetket ja hääjuhlan tunnelma.
Tapoihini kuuluu luonnonvalon hyödyntäminen aina kuin vain mahdollista, mikä on noin 90 % ajasta häissä. Tyyliini ja kuviini voit tutustua lisää täällä (galleriassa on pidempiä settejä kuvaamistani häistä).

Miten voimme varata sinut kuvaajaksi häihin?

Lähettäkää rohkeasti sähköpostia ja kertokaa pari seikkaa häistänne, vähintään paikka ja päivämäärä (+ kuvauksen toivottu kesto ja muut toiveet).
Kun varausmaksu 350 € on suoritettu, on hääkuvauksenne varattuna kalenterissani. Varausmaksu hyvitetään loppulaskusta.

Kuvaatko myös lyhyempiä hääkuvauksia, esimerkiksi pelkät hääpotretit?

Kyllä! Voit tiedustella aikoja myös lyhyempiin kuvauksiin. Vuodelle 2019 otan tässä vaiheessa vastaan ensisijaisesti pidempiä dokumentaarisia kuvauksia.

Milloin saamme nähdä kuvamme?

Toimitan hääkuvat muistitikulla 5 viikon kuluttua häistä. Jos pakettiinne kuuluu myös nettigalleria häävieraitanne varten, avaan sen samoihin aikoihin. Galleria on jaettavissa ystäville ja sukulaisille 6 kk ajan sen avaamisesta.

Toimitatko vain tietyn määrän potretteja hääkuvauksista?

En rajoita kuvia tiettyyn määrään, vaan 20-30 kpl on karkea arvio n. tunnin kuvauksesta. Kuvaukseen käytetty aika vaihtelee jonkin verran häistä ja aikataulusta johtuen, ja siitä riippuu miten laaja kokonaisuudesta tulee.

Tarvitseeko sinulle varata hääpäivänä ruokaa ja paikka pöydästä?

Kyllä kiitos! Olisi loistavaa päästä nauttimaan ruokailusta muun juhlaväen tavoin. Ruokailu on ainut hetki juhlassa, jolloin istun paikoillani, mutta istumapaikan olisi silti hyvä olla sellaisessa kohdassa, josta pääsen tarvittaessa nousemaan nopeasti. Istun mielelläni ruokailun aikana vieraidenne joukossa, sillä silloin olen koko ajan lähellä tapahtumia yllätyspuheiden varalta.

Kannattaako meidän kahden viralliset hääkuvat ottaa ennen vai jälkeen vihkimisen?

Se riippuu täysin teistä ja siitä näettekö toisenne ennen vihkimistä, mutta lähtökohtaisesti suosittelisin hääpotrettien kuvaamista ennen vihkimistä. Silloin kuvaukselle voidaan varata riittävästi aikaa, emmekä odotuta vieraitanne sillä välin. Hääjuhlan aikana, tai heti vihkimisen jälkeen voi joskus olla hankala vetäytyä pidemmäksi aikaa kuvaamaan.
Potrettikuvauksia voi tottakai olla hääpäivän aikana yksi tai useampia, teidän toiveidenne mukaan. Esim. syyshäissä on loistava mahdollisuus kuvata vielä muutama potretti lisää kauniissa laskevan auringon valossa.

Kuvaatko häiden lisäksi muutakin?

Kyllä! Voit ottaa yhteyttä ihan kaikissa kuvaustarpeissa. Pidän kovasti lasten ja perheiden kuvaamisesta, ja viime vuonna kuvasin myös reilut neljäkymmentä vastasyntynyttä, pientä vauvaa. Olen kuvannut kuvia yrityksille mainoskäyttöön, sisustus- ja tuotekuvia, valmistujaiskuvia, kihlakuvia ja odotusajan kuvia. Kuvaan myös perhejuhlia ristiäisistä hautajaisiin, ja työskentelen luontevasti myös studiossa. Jos hinnastostani puuttuu jotain mitä kaipaat, ota yhteyttä!

SULJE