MENU
Usein kysyttyä hääkuvauksesta

Kuinka luonnehtisit kuvaustyyliäsi?

Tyylini kuvata häissä on dokumentaarinen; haluan olla läsnä kameran takana, kokea, nähdä ja tuntea. Tapoihini kuuluu luonnonvalon hyödyntäminen aina kuin vain mahdollista, mikä on noin 90 % ajasta häissä. Saatan käyttää salamaa esimerkiksi illan bileitä ja tansseja kuvatessani.
Tyyliini ja kuviini voit tutustua lisää täällä (galleriassa on pidempiä settejä kuvaamistani häistä).

Miten voimme varata sinut kuvaajaksi häihin?

Lähettäkää sähköpostia ja kertokaa pari seikkaa häistänne, vähintään paikka ja päivämäärä (+ kuvauksen toivottu kesto ja muut toiveet).
Jos vain mahdollista, tapaisin teidät mielelläni jo varaushetkellä, mutta varauksen voi toki tehdä ilman tapaamistakin. Laskutan osan hääkuvauslaskusta (350 €) etukäteen varausmaksuna. Kun varausmaksu on suoritettu, on hääkuvauksenne varattuna kalenterissani. Huom., varausmaksua ei palauteta asiakkaan peruessa.
Pelkkien hääpotrettikuvausten varausmaksu on 200 €.

Kuvaatko myös lyhyempiä hääkuvauksia, esimerkiksi pelkät hääpotretit?

Kyllä! Voit tiedustella aikoja myös lyhyempiin kuvauksiin. Vuodelle 2019 otan tässä vaiheessa vastaan ensisijaisesti pidempiä dokumentaarisia kuvauksia.

Milloin saamme nähdä kuvamme?

Toimitan hääkuvat usb-muistitikulla 5 viikon kuluttua häistä. Jos pakettiinne kuuluu myös nettigalleria häävieraitanne varten, avaan sen samoihin aikoihin.

Toimitatko vain tietyn määrän potretteja hääkuvauksista?

En rajoita kuvia tiettyyn määrään, 20-30 kpl on karkea arvio n. tunnin kuvauksesta. Kuvaukseen käytetty aika vaihtelee jonkin verran ja siitä riippuu miten laaja kokonaisuudesta tulee.

Tarvitseeko sinulle varata hääpäivänä ruokaa ja paikka pöydästä?

Kyllä kiitos! Se olisi kaikkein paras vaihtoehto. Istun mielelläni ruokailun aikana juhlavieraidenne joukossa, sillä silloin olen koko ajan lähellä tapahtumia yllätyspuheiden varalta.

Kannattaako meidän kahden viralliset hääkuvat ottaa ennen vai jälkeen vihkimisen?

Se riippuu täysin teistä ja siitä näettekö toisenne ennen vihkimistä, mutta lähtökohtaisesti suosittelisin hääpotrettien kuvaamista ennen vihkimistä. Silloin kuvaukselle voidaan varata riittävästi aikaa, emmekä odotuta vieraitanne sillä välin. Hääjuhlan aikana, tai heti vihkimisen jälkeen voi joskus olla hankala vetäytyä pidemmäksi aikaa kuvaamaan.
Potrettikuvauksia voi tottakai olla hääpäivän aikana yksi tai useampia, teidän toiveidenne mukaan. Esim. syyshäissä on loistava mahdollisuus kuvata vielä muutama potretti lisää kauniissa laskevan auringon valossa.

Kuvaatko häiden lisäksi muutakin?

Kyllä! Voit ottaa yhteyttä ihan kaikissa kuvaustarpeissa. Pidän kovasti lasten ja perheiden kuvaamisesta, ja viime vuonna kuvasin myös reilut neljäkymmentä vastasyntynyttä, pientä vauvaa. Olen kuvannut kuvia yrityksille mainoskäyttöön, sisustus- ja tuotekuvia, valmistujaiskuvia, kihlakuvia ja odotusajan kuvia. Kuvaan myös perhejuhlia ristiäisistä hautajaisiin, ja työskentelen luontevasti myös studiossa. Jos hinnastostani puuttuu jotain, mitä kaipaat niin ota yhteyttä!

SULJE