MENU

Häät / Weddings

Asiakaspalautteet <3

"Moi Kirsi, kiitos aivan ihanista kuvista! Muotokuvat olivat hienoja, samoin nuo juhlien aikana otetut tunnelmakuvat. Hannun kanssa puhuttiin, että esimerkiksi tuo sukkanauhanheittokuva oli sellainen, ettei hän ollut edes tajunnut, että valokuvataan, eli osasit tosiaankin solahtaa vieraiden sekaan ottamaan kuvia!
Ja tuo kimppukuva oli aivan ihastuttava! Olen täällä surkutellut sitä, ettei kimppu kestä ikuisesti, mutta nyt saan siitä pysyvän muiston.
Kiitos vielä lämpimästi meiltä molemmilta, valitsimme aivan oikean valokuvaajan häihimme!"
- S&H

"Oli sitten muuten ihan pikkusen upeita kuvia. Täällä ollaan itketty ja naurettu. Näistä saa iloa loppuelämäksi. Varsinkin just ne potrettikuvat oli aivan mahtavia! Sellasia aitoja ja herkkiä."
- M&K

"Löysimme hetki sitten loput kuvat postilokerostamme ja halusimme vielä kiittää, oli hienoa jälkeä! Kuvissa oli mukava tunnelma ja hyvin olit onnistunut saamaan meistä luonnollisen näköisiä kuvia. Kiitos vielä kerran ja mukavaa loppusyksyä sinulle! :)"
- M&V

"Terve! Hääkuvatikku tuli perille ja pakko kehua, että jälki oli mielettömän hyvän näköistä! Suuret kiitokset meiltä molemmilta. Olemme ylpeitä hienoista kuvista!"
- H&L

SULJE