MENU
Hinnasto - muut

Ristiäiset, syntymäpäivät, siunaus- ja muistotilaisuudet 240 €/ensimmäinen tunti, jonka jälkeen lisätunnit juhlassa 105 €/kpl

Sisältää kuvien toimituksen muistitikulla, sekä kuvaajan matkakulut Tampereella. Kauemmas kilometrikorvaus 0,50 €/km (edestakainen matka). Kysythän tarjousta pidemmistä, yli kolmen tunnin kokonaisuuksista.

Halutessasi myös perinteinen kuva-albumi koottuna (10x15 kuvilla) 55 € /kpl

Kihlakuvaus, pariskunnat, odotusajan kuvat 290 €

Noin 1 h, kiireetön kuvaus valitsemassanne miljöössä. Sisältää kaikki onnistuneet kuvat toimitettuna latauslinkillä & vapain teettämisoikeuksin. Kuvaus voidaan toteuttaa vuodenajasta riippumatta miljöössä, mutta kuvaus onnistuu myös esimerkiksi asiakkaan kotona.

Lapsi- ja perhekuvaus, odotusajan kuvaus, valmistujaiskuvaus, ylioppilaskuvaus 100 €*

*Sisältää kuvauksen miljöössä Tampereella, tai asiakkaan kotona (noin 1 h kuvausaika). Kuvausmaksu ei sisällä tuotteita, vaan valokuvat, taulut ja digikuvat tilataan erikseen.
Viikon kuluttua kuvauksesta lähetän sähköpostiisi linkin henkilökohtaiseen nettigalleriaan, josta voitte valita haluamanne kuvat rauhassa kotona. Kuvatuotteiden hinnat löytyvät alempaa tältä sivulta.

Huomenlahja, boudoir 290 €

2 h, kiireetön kuvaus esimerkiksi hotellihuoneessa Tampereella. Salasanallinen koevedosgalleria kuviesi valintaa varten, sekä 8 kpl valitsemaasi kuvatiedostoa toimitettuna vapain teettämisoikeuksin. Mahdollisuus tilata lisäkuvia.

Kuvaan boudoiria hyvin pitkälti käyttäen pelkästään luonnonvaloa, ja ohjaan tosi paljon, jolloin sinun ei tarvitse jännittää.
Hotellihuone ei sisälly kuvaushintaan.

 


Valokuvatuotteet ja lisäkuvat 

valokuvaaja tampere fineart

 

Fine art -valokuvasuurennokset  
20×30 ja sitä suuremmat kuvani tulevat aina kapalevylle pohjustettuina, jolloin niiden käsittely on helppoa; kuvan voi kehystää, tai ripustaa myös sellaisenaan. Täysmatta, korkealaatuinen valokuva tulostettuna aikaa kestävälle Hahnemühle -taidepaperille.

20×30  65 €
30×45  75 €

 

Valokuvat
perinteiset 12×18 kuvat toimitetaan hopeanharmaissa pahvikehyksissä (paspiksissa)

12×18  15 €/kpl
seuraavat kappaleet samasta tilatusta kuvasta 10 €/kpl

 

Digikuvat tulostusoikeuksin

1 kuva 35 €
5 kpl kuvia 140 €
10 kpl kuvia 240 €
Koko galleria 380 € – tämä paketti on teille, jotka ette raaski valita vaan haluatte omaksi koko gallerian

Toimitettuja kuvia ei saa itse muokata/käsitellä. Kun julkaiset kuvia sosiaalisessa mediassa, toivottavaa olisi sisällyttää kuvan yhteyteen maininta kuvaajasta. Instagramissa @kirsimajamaki ja Facebookissa Kirsi Majamäki Photography. Kiitos!

SULJE