MENU
Usein kysyttyä hääkuvauksesta

Milloin saamme nähdä kuvamme?

Toimitan hääkuvat muistitikulla 5 viikon kuluttua häistä. Jos pakettiinne kuuluu nettigalleria häävieraitanne varten, avaan sen samoihin aikoihin. Galleria on jaettavissa ystäville ja sukulaisille 6 kuukauden ajan sen avaamisesta.
Lähetän heti häitä seuraavalla viikolla muutaman “sneak peek” -kuvan fiilisteltäväksi varsinaista toimitusta odotellessa!

Miten voimme varata sinut kuvaajaksi häihin?

Lähettäkää rohkeasti sähköpostia ja kertokaa pari seikkaa häistänne; vähintään paikka ja päivämäärä (+ kuvauksen toivottu kesto ja muut toiveet). Vahvistettuanne varauksen laskutan osan hääkuvauslaskusta (350 €) etukäteen varausmaksuna. Huom., varaus on sitova molemmin puolin, eikä varausmaksua palauteta asiakkaan peruessa.

Jos vain mahdollista, tapaisin teidät mielelläni jo varaushetkellä, mutta varauksen voi toki tehdä ilman tapaamistakin.

Kuvaatko myös lyhyempiä hääkuvauksia, esimerkiksi pelkät hääpotretit?

Kyllä! Voit kysyä aikoja myös lyhyempiin kuvauksiin. Heinä-elokuulle, eli sesonkiaikaan, otan ensisijaisesti vastaan pidempiä dokumentaarisia hääkuvauksia, mutta aina voit kysyä varaustilannetta, josko lyhyempi kuvaus sopisi!

Tarvitseeko sinulle varata hääpäivänä ruokaa ja paikka pöydästä?

Kyllä kiitos! Se olisi kaikista paras vaihtoehto! Istun mielelläni ruokailun aikana vieraidenne joukossa, sillä silloin olen koko ajan lähellä tapahtumia yllätyspuheiden varalta. Istumapaikan olisi hyvä olla sellaisessa paikassa, josta pääsen tarvittaessa liikkumaan nopeastikin.

Kannattaako meidän kahden viralliset hääkuvat ottaa ennen vai jälkeen vihkimisen?

Se riippuu täysin teistä ja siitä näettekö toisenne ennen vihkimistä, mutta lähtökohtaisesti suosittelisin hääpotrettien kuvaamista ennen vihkimistä. Silloin kuvaukselle voidaan varata riittävästi aikaa ilman kiireen tuntua, te voitte nauttia kahdenkeskisestä ajasta kuvauksen ajan, emmekä odotuta vieraitanne sillä välin. Hyvä aika potrettikuville on 1-1,5 tuntia + siitä juhlaan siirtymiseen kuluva aika.

Potrettikuvauksia voi olla hääpäivän aikana yksi tai useampiakin, teidän toiveidenne mukaan. Esimerkiksi syyshäissä on loistava tilaisuus kuvata vielä alkuillasta lisää kuvia laskevan auringon valossa, jolloin valo on kauneimmillaan.

SULJE