MENU
Usein kysyttyä hääkuvauksesta

Kuvaatko myös lyhyempiä hääkuvauksia, esimerkiksi pelkät hääpotretit?

Kyllä! Voit kysyä aikoja myös lyhyempiin kuvauksiin. Vilkkaimpaan sesonkiaikaan (heinä-elokuulle) otan ensisijaisesti vastaan pidempiä dokumentaarisia hääkuvauksia, mutta aina voit kysyä varaustilannetta, josko lyhyempi kuvaus sopisi.

Miten voimme varata sinut kuvaajaksi häihin?

Lähettäkää rohkeasti sähköpostia ja kertokaa pari seikkaa häistänne; vähintään paikka ja päivämäärä (+ kuvauksen toivottu kesto ja muut toiveet).

Vahvistettuanne varauksen laskutan osan hääkuvauksen hinnasta (350 €) etukäteen varausmaksuna. Huom., varaus on sitova molemmin puolin, eikä varausmaksua palauteta asiakkaan peruessa.
Jos vain mahdollista, tapaisin teidät mielelläni jo varaushetkellä, mutta varauksen voi toki tehdä ilman tapaamistakin.

Milloin saamme nähdä kuvamme?

Toimitan hääkuvat muistitikulla viiden viikon kuluttua häistä. Jos pakettiinne kuuluu nettigalleria häävieraitanne varten, avaan sen samoihin aikoihin.
Lähetän heti häitä seuraavalla viikolla muutaman kuvan fiilisteltäväksi varsinaista toimitusta odotellessa.

Tarvitseeko sinulle varata hääpäivänä ruokaa ja paikka pöydästä?

Kyllä kiitos! Se olisi kaikista paras vaihtoehto! Istun mielelläni ruokailun aikana vieraidenne joukossa, sillä silloin olen koko ajan lähellä tapahtumia yllätyspuheiden varalta. Istumapaikan olisi hyvä olla sellaisessa paikassa, josta pääsen tarvittaessa liikkumaan nopeastikin.

Kannattaako meidän kahden viralliset hääkuvat ottaa ennen vai jälkeen vihkimisen?

Se riippuu täysin teistä ja siitä näettekö toisenne ennen vihkimistä, mutta lähtökohtaisesti suosittelisin hääpotrettien kuvaamista ennen vihkimistä. Silloin kuvaukselle voidaan varata riittävästi aikaa, te voitte nauttia kahdenkeskisestä ajasta kuvauksen ajan, emmekä odotuta vieraitanne sillä välin. Potreteille on hyvä varata aikaa 1-1,5 tuntia (+ siitä juhlaan siirtymiseen kuluva aika).

Toinen sopiva väli teidän kahden potrettikuville on heti vihkimisen jälkeen. Potrettikuvauksia voi tottakai olla hääpäivän aikana useampiakin, teidän omien toiveidenne mukaan. Esimerkiksi syyshäissä on loistava tilaisuus kuvata vielä alkuillasta lisää kuvia laskevan auringon valossa, jolloin valo on kauneimmillaan. Jos aikataulu antaa myöten niin ehdottomasti kannattaa napata vielä iltapotretit!

SULJE