MENU
Usein kysyttyä hääkuvauksesta

Kuinka luonnehtisit kuvaustyyliäsi?

Itse pidän kuvaustyyliäni dokumentaarisena ja yhdistelmänä aitoja tilanteita sekä tunnelmallisia potretteja. Olen hääjuhlassanne luomassa aikaa kestäviä valokuvia luonnollisella ja rennolla tavalla, niistä ohikiitävistä hetkistä jotka rakkaiden kanssa koettiin. En tee itsestäni isoa numeroa, vaan pyrin olemaan häissänne mahdollisimman huomaamaton.

Tapoihini kuuluu luonnonvalon hyödyntäminen aina kuin vain mahdollista, mikä on noin 90 % ajasta häissä. Hääpotrettejen oton aikana ohjaan ja asettelen tosi paljon, sekä annan konkreettisia ohjeita miten olla ja mihin suuntaan katsoa.
Tyyliini ja kuviini voit tutustua lisää täällä (galleriassa on pidempiä settejä kuvaamistani häistä).

Miten voimme varata sinut kuvaajaksi häihin?

Lähettäkää rohkeasti sähköpostia ja kertokaa pari seikkaa häistänne, vähintään paikka ja päivämäärä (+ kuvauksen toivottu kesto ja muut toiveet). Vahvistettuanne varauksen laskutan osan hääkuvauslaskusta (350 €) etukäteen varausmaksuna.
Jos vain mahdollista, tapaisin teidät mielelläni jo varaushetkellä, mutta varauksen voi toki tehdä ilman tapaamistakin.
Huom., varaus on sitova molemmin puolin, eikä varausmaksua palauteta asiakkaan peruessa.

Milloin saamme nähdä kuvamme?

Toimitan hääkuvat muistitikulla 5 viikon kuluttua häistä. Jos pakettiinne kuuluu nettigalleria häävieraitanne varten, avaan sen samoihin aikoihin. Galleria on jaettavissa ystäville ja sukulaisille 6 kuukauden ajan sen avaamisesta.
Lähetän myös mahdollisimman pian häiden jälkeen muutaman “sneak peek” -kuvan fiilisteltäväksi varsinaista toimitusta odotellessa!

Kuvaatko myös lyhyempiä hääkuvauksia, esimerkiksi pelkät hääpotretit?

Kyllä! Voit kysyä aikoja myös lyhyempiin kuvauksiin. Heinä-elokuulle otan ensisijaisesti vastaan pidempiä dokumentaarisia kuvauksia.

Tarvitseeko sinulle varata hääpäivänä ruokaa ja paikka pöydästä?

Kyllä kiitos! Se olisi kaikista paras vaihtoehto silloin kun puhutaan yli 6 tunnin kuvauspäivästä. Olisi loistavaa päästä ruokailemaan muun juhlaväen tavoin. Istun mielelläni ruokailun aikana vieraidenne joukossa, sillä silloin olen koko ajan lähellä tapahtumia yllätyspuheiden varalta. Ruokailu on ainut hetki juhlassa, jolloin istun paikoillani, mutta istumapaikan olisi silti hyvä olla sellaisessa paikassa, josta pääsen tarvittaessa liikkumaan nopeastikin.

Kannattaako meidän kahden viralliset hääkuvat ottaa ennen vai jälkeen vihkimisen?

Se riippuu täysin teistä ja siitä näettekö toisenne ennen vihkimistä, mutta lähtökohtaisesti suosittelisin hääpotrettien kuvaamista ennen vihkimistä. Silloin kuvaukselle voidaan varata riittävästi aikaa, emmekä odotuta vieraitanne sillä välin. Hääjuhlan aikana, tai heti vihkimisen jälkeen voi joskus olla hankala vetäytyä pidemmäksi aikaa kuvaamaan.
Potrettikuvauksia voi tottakai olla hääpäivän aikana yksi tai useampia, teidän toiveidenne mukaan. Esim. syyshäissä on loistava mahdollisuus kuvata vielä muutama potretti lisää kauniissa laskevan auringon valossa.

Kuvaatko häiden lisäksi muutakin?

Kyllä! Voit ottaa yhteyttä ihan kaikissa kuvaustarpeissa. Pidän kovasti lasten ja perheiden kuvaamisesta, ja edellisvuonna kuvasin myös reilut neljäkymmentä vastasyntynyttä vauvaa. Olen kuvannut kuvia yrityksille mainoskäyttöön, sisustus- ja tuotekuvia, valmistujaiskuvia, kihlakuvia ja odotusajan kuvia. Kuvaan myös perhejuhlia ristiäisistä hautajaisiin. Jos hinnastostani puuttuu jotain mitä kaipaat, ota yhteyttä!

SULJE