MENU
boudoir-kuvaus-tampere-1
boudoir-kuvaus-tampere-2
boudoir-kuvaus-tampere-4
boudoirvalokuvaus-tampere-6
boudoir-kuvaus-tampere-5
boudoir-kuvaus-tampere-3

Kuvaukset naisille | boudoir-kuvaus | huomenlahjakuvaus

Kuvaan tyylikkäät boudoir-kuvat studiossa, tai muussa toivomassasi lokaatiossa. Studiotilat löytyvät Tampereelta osoitteesta Viinikankatu 45, 2.krs
Studiolle on helppo tulla sekä keskustasta että moottoritieltä. Ota yhteyttä niin sovitaan sopiva aika!
Usein kysyttyä

Kuinka kauan etukäteen kuvaus kannattaa varata?

Huomenlahjaksi tulevat kuvat olisi hyvä ottaa viimeistään 6-7 viikkoa ennen häitä, jotta kuvien valintaan ja niiden valmistukseen jää riittävästi aikaa. Otan vain rajallisen määrän kuvattavia per kalenterikuukausi, joten otathan hyvissä ajoin yhteyttä!
Jos toivot kuviisi meikkausta ja kampausta, tai erityistä kuvauspaikkaa (esim. hotellihuone) kerrothan niistä varauksen yhteydessä. Teen kampauksen ja meikin osalta yhteistyötä Laura Juuselan kanssa (Stile, Näsilinnankatu 27) ja yhdessä luomme kuvaukseesi ihanteelliset lähtökohdat.

Miten boudoir-kuvaukseen kannattaisi valmistautua?

Kuvauspäivänä pue yllesi riittävän löysät päällysvaatteet ettei iholle tulisi painaumia. Valitse myös esimerkiksi edestä napitettava paita, jonka saat helposti pois sotkematta hiuksia ja meikkiä. Varaan kaikkiin boudoir-kuvauksiin aikaa kaksi tuntia, jonka aikana ehdit vaihtaa vaatteita ja ehdimme kuvata kiireettä, sopivan rauhalliseen tahtiin.

Voit pakata mukaan esimerkiksi koruja, stay-upit, kauniisti laskeutuvan paidan, jonka voit kietaista rennosti alusasujen ylle, korkokengät jne. Valitse kuvausta varten vain sellaisia asuja, jotka istuvat sinulle. Niiden ei tulisi puristaa mistään kohtaa.

"Olen epävarma vartalostani. Voiko minusta saada edes yhtä onnistunutta kuvaa?"

Olen kuullut nuo sanat monta kertaa eri naisten suusta ja ymmärrän ja allekirjoitan nuo tuntemukset itsekin täysin. Silti väittäisin, että olet väärässä ja että meistä kaikista saa onnistuneita kuvia. Jos boudoir-tyylinen kuvaus kiinnostaa, mutta sinusta tuntuu ettet uskalla lähteä kuvattavaksi, suosittelen päättämään rohkeasti!
Jutellaan etukäteen siitä mitä haluaisit kuvissasi piilottaa. Olen kuvannut kaikenkokoisia naisia hoikasta muodokkaaseen ja annan mielelläni vinkkejä siitä mitä kannattaa huomioida ennen kuvausta ja mitä tuoda mukana. Lisäksi huomioin aina kuvatessani etteivät asiakkaani ole tottuneita kameraan, aloitan helpoimmista asennoista ja opastan koko kuvauksen ajan. Saan toistuvasti kiitosta siitä miten helppoa kuvattavana oleminen lopulta oli!

Miten kuvien valitseminen tapahtuu?

Noin viikon kuluttua kuvauksestasi lähetän sinulle linkin ja salasanan henkilökohtaiseen galleriaasi, josta pääset katsomaan ja valitsemaan kuvat. Galleriassa on n. 40 kuvaa, joista valita, ja jotka olen käsitellyt kevyesti. Näpyt ja mustelmat poistan kuvista valintojesi jälkeen.

P.S. En koskaan julkaise kuvia ilman asiakkaan lupaa netissä tai printissä.
Kaikki portfolioni kuvat ovat esillä kuvattavan luvalla.

Tuntuuko siltä että olet kiinnostunut kuvauksesta? Voit odottaa seuraavaa

Ihan ensiksi pidän suunnittelupalaverin kanssasi. Jos vain mahdollista, voisimme tavata kasvotusten (pitkän matkan päähän puhelin/sähköposti). Käymme tapaamisessa läpi toiveesi ja mitä puet kuvaukseen ylle. Lyömme lukkoon kuvauspäivän ja juttelun pohjalta aloitan kuvauksesi suunnittelun.

SULJE