MENU
boudoir-kuvaus-tampere-1
boudoir-kuvaus-tampere-2
boudoir-kuvaus-tampere-4
boudoirvalokuvaus-tampere-6
boudoir-kuvaus-tampere-5
boudoir-kuvaus-tampere-3

Kuvaukset naisille | boudoir-kuvaus | huomenlahjakuvaus

Usein kysyttyä boudoir-kuvauksesta

Miten boudoir-kuvaukseen kannattaisi valmistautua?

Voit ottaa mukaan esimerkiksi koruja, stay-upit, kauniisti laskeutuvan paidan, jonka voit kietaista rennosti alusasujen ylle, korkokengät jne. Olen kuvannut kaikenkokoisia naisia hoikasta muodokkaaseen ja annan mielelläni lisää vinkkejä mitä voit tuoda mukana.

Kuvauspäivänä pue yllesi löysät päällysvaatteet ettei iholle tulisi painaumia.
Varaamme boudoir-kuvaukselle aikaa kaksi tuntia, jonka aikana ehdit vaihtaa vaatteita ja ehdimme kuvata kiireettä, rauhalliseen tahtiin.

Miten kuvien valitseminen tapahtuu?

Noin viikon kuluttua kuvauksesta lähetän sähköpostiisi linkin ja salasanan henkilökohtaiseen galleriaasi, josta pääset katsomaan ja valitsemaan kuvia. Galleriassa on n. 40 kuvaa, joista valita, ja jotka olen käsitellyt kevyesti. Näpyt ja mustelmat poistan kuvista valintojesi jälkeen.

P.S. Kuvat ovat galleriassa salasanan takana ja katseltavissa vain tilaustasi varten. En koskaan julkaise kuvia ilman asiakkaan lupaa netissä tai printissä. Kaikki portfolioni kuvat ovat esillä kuvattavan luvalla.

"Olen epävarma vartalostani. Voiko minusta saada edes yhtä onnistunutta kuvaa?"

Olen kuullut nuo sanat monta kertaa eri naisten suusta ja ymmärrän ja allekirjoitan nuo tuntemukset itsekin täysin. Silti väittäisin, että olet väärässä ja että meistä kaikista saa kauniita kuvia.
Jutellaan etukäteen siitä mitä haluaisit vartalossasi piilottaa. Lisäksi huomioin aina kuvatessani etteivät asiakkaani ole tottuneita kameraan, aloitan helpoimmista asennoista ja opastan koko kuvauksen ajan. Saan toistuvasti kiitosta siitä miten helppoa kuvattavana oleminen lopulta oli!

Kuinka kauan etukäteen kuvaus kannattaa varata?

Huomenlahjaksi tulevat kuvat olisi hyvä ottaa viimeistään 4-6 viikkoa ennen juhlapäivää. Otathan hyvissä ajoin yhteyttä ajan sopimiseksi.
Jos toivot kuviisi erityistä kuvauspaikkaa (esim. hotellihuone) kerrothan siitä varauksen yhteydessä.

Tuntuuko siltä että olet kiinnostunut kuvauksesta? Voit odottaa seuraavaa

Ihan ensiksi pidän suunnittelupalaverin kanssasi. Jos vain mahdollista, voisimme tavata kasvotusten (jos olet pitkän matkan päässä niin jutellaan vaikka puhelimessa). Käymme tapaamisessa läpi toiveesi ja lyömme lukkoon kuvauspäivän, ja juttelun pohjalta aloitan kuvauksesi suunnittelun.

Varaa kuvaus tai aika tapaamiseen kanssani

Ota yhteyttä sähköpostilla, tai alla olevalla lomakkeella.

Yhteydenottolomakkeen täyttäneiden tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Lisätietoa kerätyistä rekisteritiedoista saat Tietosuojaselosteesta.

SULJE