MENU
// KOKO PÄIVÄ - 10 TUNNIN DOKUMENTAARINEN KUVAUS
aamun valmisteluista illan juhlintaan
500+ KÄSITELTYÄ VALOKUVAA USB-MUISTITIKULLA
SALASANASUOJATTU ONLINE-GALLERIA
1790 €
// LYHYEMPI PÄIVÄ - 8 TUNNIN DOKUMENTAARINEN KUVAUS
300+ KÄSITELTYÄ VALOKUVAA USB-MUISTITIKULLA
SALASANASUOJATTU ONLINE-GALLERIA
1590 €
// VIHKITILAISUUS JA HÄÄPOTRETIT
100+ KÄSITELTYÄ VALOKUVAA USB-MUISTITIKULLA
SALASANASUOJATTU ONLINE-GALLERIA
700 €
// HÄÄPOTRETIT - ALL INCLUSIVE
30-40+ KÄSITELTYÄ VALOKUVAA USB-MUISTITIKULLA
450 €
Kuulisin mielelläni lisää häistänne!
Mulle tärkeintä tässä työssä ovat mun asiakkaat ja siksi haluaisinkin tutustua teihin ennen häitä vähintään kahvikupposen verran.
Hääkuvaukseen liittyvissä asioissa voit aina kysyä, jos jokin mietityttää. Lähetän myös tarvittaessa lisää laajempia hääkuvausgallerioita nähtäväksenne.

Vuoden 2020 kesä-elokuulle on vapaana vielä seuraavat lauantait: 6.6., 4.7., 11.7., 1.8. ja 22.8.
Yleistä hääkuvauksista

- Hinnat sis. alv 24 %

- Matkakulut sisältyvät kuvausten hintaan Tampereella, muualle kilometrikorvaus 0,50 €/km (edestakainen matka). Pääkaupunkiseudulle matkan hinta julkisilla yhteyksillä + hotelliyö.

- Hääkuvauksen varausmaksu on 350 € ja se suoritetaan varauksen yhteydessä.

- Digikuvat toimitan viimeisteltyinä, täysresoluutioisina jpg-tiedostoina. En erottele kuvamääriä, vaan toimitan hääparille aina mahdollisimman laajan ja monipuolisen paketin kuvia. Asiakkaalla on täydet oikeudet teettää hääkuvista printtejä ja muita kuvatuotteita missä tahansa ei-kaupallisessa tarkoituksessa.

- Hinnat ovat galleriahintoja, mikä tarkoittaa että kuvien julkaisu- ja tekijänoikeudet säilyvät valokuvaajalla ja lähtökohtaisesti valokuvaaja saa käyttää kuvia omassa markkinoinnissaan ja nettisivuillaan. Jos tämä askarruttaa teitä, niin kysykää, ja neuvotellaan meille molemmille sopiva vaihtoehto.

- Halutessanne voitte ottaa pakettiinne lisätunteja 100 €/tunti. Jokainen hääpäivä on erilainen ja tästä syystä räätälöinkin jokaisen kuvauksen aina hääparin toiveiden mukaisesti.

SULJE