MENU

Millainen olet kuvaajana?

Olen iloinen ja aidosti tilanteissa mukana elävä. Luen hyvin ihmisiä ja mun kanssa on helppoa ja vaivatonta olla. Vaikka vastaan tulisi yllättäviä tilanteita, olen rauhallinen ja joustava, enkä hätkähdä pienestä.

Kuvaatko häiden lisäksi muutakin?

Kyllä! Kuvaan lapsi- ja perhekuvia, valmistujaiskuvia, odotusajan kuvia, kihla- ja parikuvia, huomenlahjakuvia, perhejuhlia, ristiäisiä ja siunaustilaisuuksia. Rakastan kuvata luonnossa ja autan mielelläni sopivan kuvauspaikan valinnassa, tai voidaan miettiä niitä yhdessä.

Näiden lisäksi kuvaan materiaalia yrityksille; tapahtumia, seminaareja, tuote- ja brändikuvia.
Kuvaan Tampere-Pirkanmaa akselilla, mutta jos tarvitsisit minua kauempana, voit silti rohkeasti kysyä.

01
02

Miksi juuri hääkuvaus?

Koska häiden dokumentointi on niin paljon muutakin kuin pelkästään kuvien ottamista. Kuviin voidaan ikuistaa jotain äärettömän arvokasta ja ainutlaatuista, joka muistuttaa meitä meille kaikkein tärkeimmistä ihmisistä.

Usein juuri läheisten ja ystävien kanssa vietetty aika on sitä merkityksellisintä, josta parhaat muistot ja kokemukset syntyvät. Siksi koen, että ykkösprioriteettini teidän hääpäivänänne ovat teille rakkaimmat ihmiset, ja että olen ensisijaisesti luomassa aikaa kestäviä muistoja niistä ohikiitävistä hetkistä, joita heidän kanssaan koettiin.

Häiden valokuvaus on haastavaa, ja siksi olenkin äärettömän kiitollinen siitä, että te luotatte visiooni. Arvostan sitä suuresti. On tosi palkitsevaa auttaa teitä saamaan kaikki mahdollinen irti hääpäivästä, jotta pystytte keskittymään itse juhlaan ja kokemaan sen täysillä.

Nautin erityisesti hääaamun valmistelujen kuvaamisesta, ja ollaan vietetty hulvattoman hauskoja ja herkkiäkin hetkiä, kun jännitystä on ollut sopivasti ilmassa. Muun muassa näiden kuvien tärkeydestä on kiitelty jälkikäteen.

02
02
SULJE