MENU
Miksi juuri hääkuvaus?

Koska häiden dokumentointi on niin paljon muutakin kuin pelkästään kuvien ottamista. Kuviin voidaan ikuistaa jotain äärettömän arvokasta ja ainutlaatuista, joka muistuttaa meitä meille kaikkein tärkeimmistä ihmisistä.

Usein juuri läheisten ja ystävien kanssa vietetty aika on sitä merkityksellisintä, josta parhaat muistot ja kokemukset syntyvät. Siksi koen, että ykkösprioriteettini teidän hääpäivänänne ovat teille rakkaimmat ihmiset, ja että olen ensisijaisesti luomassa aikaa kestäviä muistoja niistä ohikiitävistä hetkistä, joita heidän kanssaan koettiin.

Nautin erityisesti aamun valmistelujen kuvaamisesta, ja ollaan vietetty hulvattoman hauskoja ja herkkiäkin hetkiä morsiamen ja kaasojen kanssa, kun jännitystä on ollut sopivasti ilmassa. Muun muassa näiden kuvien tärkeydestä on kiitelty jälkikäteen.

Häiden valokuvaus on haastavaa, ja siksi olenkin äärettömän kiitollinen siitä, että te luotatte visiooni. Arvostan sitä suuresti. On tosi palkitsevaa auttaa teitä saamaan kaikki mahdollinen irti hääpäivästä, jotta pystytte keskittymään itse juhlaan ja kokemaan sen täysillä.

Tyylini kuvata?

Tunteellinen, herkkä, ajaton. Kuvaan aina ajatellen kokonaista kuvatarinaa, jossa jokainen yksityiskohta ja jokainen kuva on merkityksellinen.

Annan tilaa tapahtumille ja tarkoituksenani on ikuistaa juhlatilaisuudet niin näkymättömästi kuin mahdollista. Toki usein mukaan mahtuu myös tilanteita, joita ei saa kuvattua tulematta lähelle; siksi tulen mukaanne mm. tanssilattialle illan viimeisinä tunteina.

Mun seurassa ei tarvitse feikata mitään. Saatan pyytää siirtymään sopivaan paikkaan hääaamun valmisteluja kuvatessani, mutta muuten ikuistan tilanteita sellaisenaan niiden tapahtuessa.

Potrettihetkellä ohjaan teitä toki; lempeästi, mutta varmasti. Ohjaaminen on mun vahvuus, minkä toivon välittyvän myös kuvista.

Rakastan valokuvissa luonnonvaloa ja sitä, millaisen tunnelman sillä voi luoda kuviin. Luonnonvalon vaihtelevuus, pehmeys, valot & varjot korostavat sitä fiilistä, jota haluan kuvissani välittää tavoittaakseni aidot hetket ja tilanteen tunnelman.

Kuvaatko häiden lisäksi muutakin?

Kyllä! Kuvaan lapsi- ja perhekuvia, valmistujaiskuvia, odotusajan kuvia, kihla- ja parikuvia, huomenlahjakuvia, ristiäisiä ja siunaustilaisuuksia. Rakastan kuvata ulkona luonnossa ja voin ehdottaa sopivia kuvauspaikkoja, tai voidaan miettiä niitä yhdessä.

Näiden lisäksi kuvaan materiaalia yrityksille; seminaareja, tapahtumia, tuote- ja brändikuvia. Kuvaan pääasiassa Tampere-Pirkanmaa akselilla, mutta jos tarvitsisit minua kauempana, voit silti rohkeasti kysyä! 

SULJE