MENU

Kuvat: Carolin Büttner

Miksi juuri hääkuvaus?

Koska häiden dokumentointi on niin paljon muutakin kuin pelkästään kuvien ottamista. Kuviin voidaan ikuistaa jotain äärettömän arvokasta ja ainutlaatuista, joka muistuttaa meitä meille kaikkein tärkeimmistä ihmisistä.

Nautin erityisesti hääaamun valmistelujen kuvaamisesta, ja ollaan vietetty hulvattoman hauskoja ja herkkiäkin hetkiä, kun jännitystä on ollut sopivasti ilmassa. Muun muassa näiden kuvien tärkeydestä on kiitelty jälkikäteen.

01
06

Unohtumattomia hetkiä

Usein juuri läheisten ja ystävien kanssa vietetty aika on sitä merkityksellisintä, josta parhaat muistot ja kokemukset syntyvät. Siksi koen, että ykkösprioriteettini teidän hääpäivänänne ovat teille rakkaimmat ihmiset, ja että olen ensisijaisesti luomassa aikaa kestäviä muistoja niistä ohikiitävistä hetkistä, joita heidän kanssaan koettiin.

02
06

Millainen olet kuvaajana?

Olen iloinen ja aidosti tilanteissa mukana elävä. Luen hyvin ihmisiä ja mun kanssa on helppoa ja vaivatonta olla. Vaikka vastaan tulisi yllättäviä tilanteita, olen rauhallinen ja joustava.

03
06

Visuaalinen tyylini?

Tyylini kuvata on sekoitus dokumentaarista tarinankerrontaa, sekä yksityiskohtien huomiointia. Me ollaan erinomainen ”match”, jos arvostatte aitoja hetkiä lavastettujen sijaan.
Haluan, että voitte katsoa valokuvianne vielä vuosienkin kuluttua ja tuntea kaikki ne tunteet.

04
06

Hääkuvaajan valinnalla on suuri merkitys

Häiden valokuvaus on haastavaa, ja siksi olenkin äärettömän kiitollinen siitä, että te luotatte visiooni. Arvostan sitä suuresti. On tosi palkitsevaa auttaa teitä saamaan kaikki mahdollinen irti hääpäivästä, jotta pystytte keskittymään itse juhlaan ja kokemaan sen täysillä.

05
06

Kuvaatko häiden lisäksi muutakin?

Kyllä! Kuvaan lapsi- ja perhekuvia, valmistujaiskuvia, odotusajan kuvia, kihla- ja parikuvia, huomenlahjakuvia, ristiäisiä ja siunaustilaisuuksia.

Näiden lisäksi kuvaan materiaalia yrityksille; tapahtumia, seminaareja, brändikuvia. Kuvaan pääasiassa Tampereen ja Pirkanmaan alueella, mutta kysy rohkeasti, jos toivot kuvausta kauemmas!

06
06
palaute 2
L&P

Palautteet asiakkailta <3

"Kirsi on todella mukava ja lämminhenkinen valokuvaaja, jonka kanssa yhteistyö sujui mutkattomasti ensitapaamisesta lähtien.

Hääjuhlassa hän solahti luontevasti vieraiden joukkoon ja sai upeasti vangittua valokuviin häidemme tunnelman.
Lämmin kiitos ja suosituksemme!"

01
05
palaute 1
S&H

Palautteet asiakkailta <3

"Moi Kirsi, kiitos aivan ihanista kuvista! Muotokuvat olivat hienoja, samoin nuo juhlien aikana otetut tunnelmakuvat.
H:n kanssa puhuttiin, että esimerkiksi tuo sukkanauhanheittokuva oli sellainen, ettei hän ollut edes tajunnut, että valokuvataan, eli osasit tosiaankin solahtaa vieraiden sekaan ottamaan kuvia!

Ja tuo kimppukuva oli aivan ihastuttava! Olen täällä surkutellut sitä, ettei kimppu kestä ikuisesti, mutta nyt saan siitä pysyvän muiston.

Kiitos vielä lämpimästi meiltä molemmilta, valitsimme aivan oikean valokuvaajan häihimme!"

02
05
palaute 3
M&V

Palautteet asiakkailta <3

"Löysimme hetki sitten loput kuvat postilokerostamme ja halusimme vielä kiittää, oli hienoa jälkeä!

Kuvissa oli mukava tunnelma ja hyvin olit onnistunut saamaan meistä luonnollisen näköisiä kuvia.

Kiitos vielä kerran ja mukavaa loppusyksyä sinulle!"

03
05
M&K

Palautteet asiakkailta <3

"Oli sitten muuten ihan pikkusen upeita kuvia. Täällä ollaan itketty ja naurettu. Näistä saa iloa loppuelämäksi. Varsinkin just ne potrettikuvat oli aivan mahtavia! Sellasia aitoja ja herkkiä."

04
05
H&L

Palautteet asiakkailta <3

"Hääkuvatikku tuli perille ja pakko kehua, että jälki oli mielettömän hyvän näköistä! Suuret kiitokset meiltä molemmilta. Olemme ylpeitä hienoista kuvista!"

05
05
SULJE